Planet Rent

Tu espacio de alquiler de autocaravanas

INICIA SESIÓN     CASTELLANO     CATALÀ     ENGLISH    
 


Lloga
la teva autocaravana
en 4
passes:

1) Escull dates

2) Escull
autocaravana

3) Obtens
pressupost

4) Reserva
la teva autocaravanaLa xarxa d'autocaravanes de lloguer "Planet Rent" pretén oferir autocaravanes de les millors marques per a lloguer. Com autocaravanes Moncayo, Bavaria, Pilote i Campers Benimar.

Ens podrà trobar a diversos emplaçaments nacionals, com a Barcelona, ??a l'àrea de M3 Caravaning a Vilafranca del Penedès; a Madrid a l'àrea M3 Càmping Center a Sant Sebastià dels Reis i València en l'àrea de Caravanes Ortiz a Chiva.

Li oferim autocaravanes de diferents formats per a qualsevol tipus de viatge. Autocaravanes per a grans famílies o per a un grup gran d'amics de 6 persones en ruta i 6 per dormir. Autocaravanes grans i espaioses per a grans viatges per Europa o per viatjar per paratges més propers i gaudir de la comoditat i l'espai de l'autocaravana. També, oferim campers per a lloguer molt compactes per facilitar la mobilitat en ruta i poder viatjar amb molta comoditat.

Disposem d'una flota de lloguer totalment nova, amb autocaravanes de gran qualitat i màxim equipament.

Els autocaravanes surten revisades i en perfecte estat, a punt per emprendre el seu viatge!Notícies


VOLS LLOGAR UNA AUTOCARAVANA PER A L'ESTIU? Contacta amb nosaltres

Tenim tota la flota d'autocaravanes i campers reservades durant els mesos de juliol i agost.

Si esteu interessats a llogar a partir de Setembre, contactar amb nosaltres per buscar-li l'autocaravana més adequada a les seves necessitats i al millor preu!
Rutes de viatge en Autocaravana

Els nostres centres de lloguer:

La xarxa de lloguer d'autocaravanes Planet Rent està estesa a tot el territori nacional.

Pot recollir i retornar la seva autocaravana llogada a qualsevol dels nostres centres, a Barcelona, Madrid, València, Granada y Alacant.
Condicions generals